Total Yin Workshop

Jouni Hallikaisen Total Yin® on pitkän kaavan treffit itsesi kanssa - yinjoogan muodossa.

58,00 € / kpl sis. alv 10,00 %

Verkkokaupan varastotilanne

Varastossa: 4 kpl

  Kpl

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Varmista, että olet ilmoittautunut tapahtumaan!

Tarvitset mukaan rennot ja joustavat vaatteet, pienen pyyhkeen ja vesipullon.

Harjoitus pidetään miedossa noin 30 asteen lämmössä ja tunnilla saatetaan käyttää musiikki.

Ilmoitathan ohjaajalle tapahtuman alussa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, raskaudesta tai merkittävistä terveydentilan muutoksista ja otat ajan hengen huomioon huolehtimalla käsihygieniasta tullessasi ja lähtiessäsi.

Saavuthan tunnille ajoissa, noin 15 minuuttia aikaisemmin on hyvä olla ilmoittautumassa ja vaihtamassa vaatteita, jotta ehdit asettumaan matolle ennen tunnin ilmoitettua aloitus ajankohtaa. Emme voi päästää myöhässä tulijoita saliin. Laukut sekä älylaitteet, kuten puhelimet tulee jättää pukuhuoneen säilytyslokeroihin.