Taavi Kassila - Rakkauden monet kasvot

Taavi Kassila pitää meillä taas kolmen tunnin työpajan 18.11.2023, jossa yhdistellään kehon ja mielen harjoituksia sekä lisätään ymmärrystä luennolla. Lähde mukaan kokemaan ja sivistymään!

40,00 € / kpl sis. alv 10,00 %

Käytettävissä: 10 kpl

  Kpl

Jooga on hidasrytmistä, meditatiivista joogaa, joka sopii yhtä hyvin aloittelijalle kuin pidempään jooganneelle. Tunti päättyy ohjattuun meditaatioon.  Luennolla käsitellään rakkautta, joka on elämän eri osa-alueitten taikasana. Rakkaus saa niin taiteen kuin tieteenkin loistamaan. Se saa ihmissuhteemme säkenöimään. Rakkaus on myös kasvatuksen taikasana. Itse asiassa ei ole olemassa elämän osa-aluetta, jota rakkaus ei ylevöittäisi.Henkinen kasvu on kasvua rakkauden taidossa. Luento perustuu Taavin uuteen kirjaan RAKKAUDEN MONET KASVOT. 

Alennusryhmän (opiskelija, eläkeläinen) lipun saat ostettua paikan päältä.

Työpaja järjestetään meidän joogasalissa 18.11.2023 15:00 - 18:30

Varmista, että olet ilmoittautunut tapahtumaan ("varaa tunti" -> "workshop")

Tarvitset mukaan rennot ja joustavat vaatteet, pienen pyyhkeen ja vesipullon.

Ilmoitathan ohjaajalle tapahtuman alussa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, raskaudesta tai merkittävistä terveydentilan muutoksista ja otat ajan hengen huomioon huolehtimalla käsihygieniasta tullessasi ja lähtiessäsi.

Saavuthan tunnille ajoissa, noin 15 minuuttia aikaisemmin on hyvä olla ilmoittautumassa ja vaihtamassa vaatteita, jotta ehdit asettumaan matolle ennen tunnin ilmoitettua aloitus ajankohtaa. Emme voi päästää myöhässä tulijoita saliin. Laukut sekä älylaitteet, kuten puhelimet tulee jättää pukuhuoneen säilytyslokeroihin.