Veden Väki

Joogatapahtuma veden äärellä Ounasjoki suistossa. Aisti veden virtaava vaikutus mielen syvyyksiin, anna kehon aistia maata jalkojen alla.

55,00 € / kpl sis. alv 10,00 %

Käytettävissä: 30 kpl

  Kpl

Mindfulness- ja joogatapahtuma yhteistyössä Roiskeen kanssa! Reilun parin tunnin harjoituksessa nautimme Ounasjoen virtauksesta ja siirrymme vesiteitse pienelle saarelle keskittymään olennaiseen, pysähtymiseen arjesta. Tapahtumassa on jooga-asentoharjoitus, tietoista läsnäolon harjoitus ja musiikki- tai äänimaljarentoutus.

Harjoituspaikalle siirrytään Roiskeen opastamana ja heidän välineillä. Vaihtehtoina ovat SUP-lauta, moottori. tai soutuvene, kajakki tai venootti. Siirtymistapa päätetään paikan päällä osallistujien ja kaluston saatavuuden mukaan. Harjoituspaikkana toimii yksi Ounasjoen suulla olevista saarista, jossa sijaitsee uusin hyvinvointipisteistämme. Harjoituksen jälkeen on loistava mahdollisuus jäädä nauttimaan illasta Roiskeen keittiöön ja palvelujen äärelle. Saunahan toimii aina Suomen kesässä.

Varmista, että olet ilmoittautunut tapahtumaan!

Tarvitset mukaan rennot, joustavat ja sään mukaiset vaatteet sekä vesipullon. Harjoitus pidetään ulkona Ounasjoen saaressa ja harjoituksessa saatetaan käyttää musiikkia tai äänimaljoja.

Saavuthan ajoissa niin voimme rauhassa katsoa sinulle sopivan välineen saarelle siirtymiseen.

Ilmoitathan ohjaajalle tapahtuman alussa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, raskaudesta tai merkittävistä terveydentilan muutoksista.

Tapahtuma järjestetään säävarauksella ukkosen tai rajuilman yllättäessä, mutta pieni sade ei meitä haittaa. Huomioi tämä pukeutumisessa. Peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse. Suositellaan seuraamaan tapahtuman tilaa verkkosivuilta tai mobiilisovelluksesta.

Voit itse peruuttaa tapahtuman 13.6. mennessä veloituksetta. 13.6.2023 00:01 jälkeisistä peruutuksista ei palauteta maksuja.