Sopimusehdot / jäsenyys

Tutustuthan yleisiin sopimus- ja jäsenehtoihimme.

Lapin Väki Oy
Sopimusehdot / jäsenyys

Yleiset sopimusehdot:

Nämä ovat Lapin Väki Oy:n yleiset sopimusehdot. Luethan nämä ehdot läpi huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen ja rekisteröidyt meidän asiakkaaksi.

  1. Palvelut


Lapin Väki Oy tarjoaa asiakkailleen liikuntapalveluja. Meillä voit kiipeillä omaan tahtiin itsenäisesti tai harjoitella ryhmän mukana ja joogaa voit harjoittaa ryhmätunneilla. Voit tutustua tarkemmin lajitarjontaan nettisivuillamme. Meillä voit harjoitella ympäri vuoden.

Joogatuntien osalta tuntiaikataulu päivitetään kolmen kuukauden välein. Joogan ajanvarausjärjestelmässä voit varata tuntisi neljäksi viikoksi eteenpäin. Kesäkaudella joogatunteja järjestetään rajoitetummin.

Pidätämme oikeudet tuntimuutoksiin. Ryhmäliikunnan osalta voimme joutua nopeallakin aikataululla tekemään muutoksia ohjelmaan esimerkiksi ohjaajan oman tai läheisen sairastumisen tai onnettomuuden vuoksi. Ilmoitamme muutoksista viipymättä asiakkaillemme.

Poikkeusolojen, pandemian tai muun vastaavan tilanteen johdosta varaamme oikeuden muuttaa palvelun sisältöä ja korvata ryhmäliikuntatunnit verkkopalveluna tai videotunteina.

Aukioloaikamme ilmoitetaan nettisivuillamme ja toimitiloissamme. Aukioloaikojen puitteissa sinulla on mahdollisuus itsenäiseen harjoitteluun. Pidätämme oikeudet aukioloaikojen muuttamiseen.

  1. Sopimuksen henkilökohtaisuus


Sopimus ja oikeus harjoitteluun on henkilökohtainen.

  1. Sopimuksen kesto


Sopimus on määräaikainen ja riippuen tuotteesta se on voimassa joko yhden vuoden tai yhden kuukauden sopimuksen hyväksymisestä.

  1. Käyttäjäehdot


Kun tulet asiakkaaksemme, sitoudut noudattamaan harjoitteluun liittyviä käyttäjäehtoja. Käyttäjäsäännöillä takaamme kaikille turvallisen harjoittelun. Käyttäjäehdot löytyvät jokaisesta harjoittelutilasta.

Jos huomaamme, että toimit toistuvasti tai tahallisesti käyttäjäehtoja vastaan, meillä on oikeus purkaa sopimus kanssasi päättymään välittömästi.

  1. Vastuu ja vakuutukset


Harjoittelet omalla vastuullasi ja vapaaehtoisesti. Vastaat henkilökohtaisesti riittävästä, harjoittelun vaatimasta ja kattavasta vakuutusturvasta. Suosittelemme vakuutuksen hankkimista omaksi turvaksesi.

Lapin Väki Oy ei ole vastuussa henkilö- tai omaisuusvahingoista tiloissamme, jos vahinko on aiheutunut asiakkaalle tämän omasta tahallisuudesta tai huolimattomuudesta.

  1. Maksut


Meillä voit maksaa palvelut verkkopankissa, maksu- tai luottokortilla, Edenred, Smartum, Eazy Break.

Sopimuksen hyväksymisellä sitoudut maksamaan liikuntapalveluista sopimuksen hyväksymishetkellä voimassaolevan hinnaston mukaisesti koko sopimuskauden ajan. Voimassaolevan hinnaston löydät nettisivuiltamme. Kuukausikortti tulee maksaa etukäteen kertamaksuna ja vuosikortti on mahdollista maksaa 1-12 erässä.

Sinulla on oikeus alennettuun hintaan, jos olet opiskelija, eläkeläinen, hoitovapaalla, varusmies, työtön tai veteraani. Sinun on osoitettava oikeus alennettuun hintaan viimeistään ensimmäisellä harjoittelukerralla.

Viivästyneestä maksusta perimme korkolain mukaisen viivästyskoron viivästysajalta ja maksumuistutuksesta kulloinkin voimassa olevat muistutuskulut. Lisäksi varaamme oikeuden käyttää viivästyneen laskun osalta perintää ja perinnästä aiheutuvat kustannukset veloitetaan asiakkaalta.

Etämyynnissä sinulla on oikeus 14 vuorokauden aikana tilauksesta peruuttaa tilaus.

  1. Sopimuksen keskeytys tai siirto


Sinulla on oikeus keskeyttää sopimus enintään kuukaudeksi. Keskeytyksestä on ilmoitettava meille kirjallisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen keskeytyksen alkua. Sopimuksen voi keskeyttää esimerkiksi sairauden tai tapaturman vuoksi. Jo maksettuja harjoitusmaksuja ei palauteta.

Sinulla on oikeus siirtää sopimus toiselle henkilölle. Henkilö, jolle sopimus siirretään vastaa sopimuksen velvoitteista ja maksuista sopimuksen siirtohetkestä alkaen. Henkilö sitoutuu rekisteröitymään käyttäjäjärjestelmään ja noudattamaan käyttäjäehtoja.

  1. Irtisanominen


Sinulla on oikeus irtisanoa sopimus yhden jäsenyyskuukauden irtisanomisajalla. Laskun maksamatta jättäminen ei ole irtisanomisilmoitus ja ei poista maksuvelvollisuutta.


  1. Muut ehdot


Meillä on oikeus muuttaa näitä yleisiä sopimusehtoja. Ilmoitamme muutoksista asiakkaille kuukautta ennen muutoksen voimaantuloa.

  1. Voimassaolo


Näitä ehtoja sovelletaan kaikkiin asiakassopimuksiin 1.12.2020 alkaen.